Фибула Ер Травел Скопје има потреба од варботување сметководител

  • Објавен пред 8 месеци
  • Фибула Ер Травел Дооел
  • Активен до 13.10.2018
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Фибула Ер Травел Дооел Скопје има потреба од вработување на сметководител со работно искуство во финансово и материјално сметководство. Предност ќе имаат кандидатите кои имаат работено во сметководство во туристичката дејност. Кратка биографија да се испраќа на e-mail адреса: account@fibula.com.mk

КЛИКНИ