УНАПРЕДУВАЧ(КА) НА ПРОДАЖБА за Скопје

 • Објавен пред 6 месеци
 • Алма - М ДООЕЛ
 • Активен до 09.12.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Алма - М објавува ОГЛАС за следната работна

 

Позиција:

УНАПРЕДУВАЧ(КА) НА ПРОДАЖБА за Скопје

Датум на објава:

27 Ноември 2018

Рок за пријавување до

9 Декември 2018

Број на оглас:

О-НК-УП-181127-9

Сектор:

Комерција – НЕСТЛЕ

Локација:

Скопје

Супервизор:

Раководител на унапредувачи на продажба

 

Работни задачи:

·         Подредување, следење и контролирање на производи (процентуално учество) на сталажи во продажни објекти според стандарди и договори на Алма-М

·         Имплементација на цени, маркетинг активности (летоци, акции, настани, ...) и нивно истакнување

·         Следење и известување за активности на конкуренција

·         Изготвување извештаи и нивно навремено доставување

·         Следење на залиха на сталажи и во магацин/и на продажни објекти, следење на рокови на употреба и примена на ФЕФО методот

·         други работи по налог на претпоставениот

Потребни квалификации и вештини:

 • Минимум завршено средно образование,

·         Флексибилност за работа на терен,

 • Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти,
 • Професионално однесување,
 • Организиран/а и аналитичен/а,

·         Мотивирана и стабилна личност,

·         Динамичен/а, проактивен/а и насочен/а кон резултати,

 • Способност за индивидуална и тимска работа,

·         Позитивен однос кон промени,

·         Работа и познавање од компјутери (MS Office пакет),

 • Пожелно е поседување возачка дозвола Б – категорија, но не е задолжително,

·         Пожелно е познавање на англиски јазик.

 

Потребно искуство:

 • Претходно работно искуство не е потребно

 

 

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации и вештини СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ со нивната професионална биографија која може да ја достават на следната e-пошта:

vrabotuvanje@alma-m.mk со задолжителна назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката.

 

Напомена:

 • Работниот однос се заснова на определено време од 1 месец (период на докажување на способности),  со можност за продолжување.
 • САМО кандидат(к)ите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката, НЕМА да бидат разгледани!
 • Дневно работно време е од 08.00 до 16.00 часот, од понеделник до петок.
 • Паричниот износ на основната нето плата за огласеното работно место изнесува 15.000,00 денари во првите 3 месеци, која понатаму ќе биде зголемена со додаток за работна успешност.
 • Рок во кој ќе се изврши изборот – доколку на огласов се пријават до 200 кандидати, изборот ќе се изврши во рок од 45 дена, од 201 до 500 кандидати, изборот се врши во рок од 90 дена и над 500 кандидати, изборот се врши во рок од 120 дена, по истекот на рокот за пријавување.
 • Ве молиме без телефонски јавувања

 

 

АЛМА-М ДООЕЛ Скопје е секогаш отворена за соработка со кандидати кои се вредни ентузијасти и сакаат да работат со тим кој секогаш е спремен за нови предизвици во иновативна и динамична околина.

 

 

КЛИКНИ