Електромонтер за фотонапонски централи

 • Објавен пред 12 месеци
 • Солар Спектар АГ ДООЕЛ
 • Активен до 10.12.2017
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

За потребите на компанијата Солар Спектар АГ ДООЕЛ, бараме

ЕЛЕКТРОМОНТЕР ЗА ФОТОНАПОНСКИ ЦЕНТРАЛИ
 
Опис на работните задачи:

 • Изведба на фотонапонски електрични инсталации за Фотонапонски централи, 
 • Одржување на веќе постоечки фотонапонски централи, 
 • Помош при отстранување дефекти, 
 • Изведба на комплет електрични инсталации за енергетски објекти.

 
Потребни квалификации и лични карактеристики:

 • IV степен електротехничко образование - енергетика, 
 • Квалификации за работа под напон ќе се сметаат за предност, 
 • Работа на висина односно кровни конструкциии на објекти,
 • Компјутерски познавања ќе се сметаат за предност, 
 • Возачка дозвола, 
 • Одговорност, лојалност, тимска работа,  
 • Комуникативност, флексибилност.

 
Доколку сте заинтересирани за работното место во Солар Спектар АГ дооел, испратете куса биографија на следната е - пошта solarspektar@gmail.com, најдоцна до 15.12.2017.

КЛИКНИ