КАСИЕР/КА

 • Објавен пред 3 недели
 • Мотиви
 • Активен до 01.04.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Мотиви:

МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА

Приватна агенција за вработување Мотиви, за свој клиент, маркет на прехрамбени  продукти, објавува оглас за  вработување на КАСИЕР за реон Карпош.

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС,
 • Работно искуство во маркет, пожелно но НЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО
   

Што нудиме:

 • Годишен регрес
 • Работа во 2 смени
 • Платен годишен одмор од 20 дена
 • Работа 6 дена во неделата – 40 работни сати
 • Пријатна работна атмосфера

 

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги Испратат на: kariera@motivi.mk со назнака Касиер или на полето за брза апликација

КЛИКНИ