Возач на товарно моторно возило

(преземи го огласот во Word)

Филиповски Транс ДООЕЛ е транспортна фирма која на пазарот опстојува веќе 20 год во меѓународниот транспорт.Поради зголемување на возниот парк и обем на работа,го проширува својот тим и има потреба од

Возач на товарно возило  

Услови

 • Завршено ССС
 • Возачка дозвола со Ц и Е категорија со задолжително работно искуство во меѓународниот транспорт
 • Лиценца за возач

Личен профил

 • Добри организациски способности и одговорности
 • Самоиницијативност,енергичност и одговорност при извршување на работните обврски
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Прецизност и одговорност

Одговорност и задачи

 • Управува со товарно моторно возило со кое однапред е задолжен за истото
 • Врши превоз на пратки до места кои однапред му се дадени во вид инструкции од страна на диспонентот одговорен за тој транспорт
 • Се грижи за техничка исправност,регистрација,редовен сервис и хигиена на возилото
 • Има обврска да води уредна документација за својата работа,вклучувајќи уреден ЦМР,потпишан од место на утовар до место на истовар,количина на роба која се товари согласно со инструкциите што му се дадени,пропратни документи и извозни декларации кои што треба да бидат со робата што се товари

Нудиме

 • Редовна месечна плата,плус дневници за секој извршен превоз
 • Еднократен,неповратен регрес за годишен одмор
 • Возило со кое Ве задолжуваме
 • Визи кои се потребни и трошоците за истите ги сноси самата фирма

E-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]
       

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »