Супервизор - контролор

 • Објавен пред 3 недели
 • ФЛУИДИМ
 • Активен до 21.03.2023
 • Позиција: Комерцијалист/Агент
 • Локација: Цела Македонија
 • Телефон: +38931424665
 • Веб: fluidi-m.mk
 • Facebook: fluidi.m

Супервизор - контролор (М) со искуство на неколку малопродажни објекти 

Работни обврски:

 • Контрола на продажни места-поставеност на роба,
 • Отварање на нови објекти
 • Комуникација со вработените
 • Распоред на рути
 • Грижа за сопствени брендови
 • Едукација на вработени


Потребни квалификации:

 • Работа во трговија како супервизор или менаџер на малопродажни објекти минимум 2 години,
 • Минимум средно образование (ССС) или високо образование (BCC),
 • Познавање на MS OFFICE  пакет,
 • Возачка дозвола Б категорија.

Личен профил:

 • Вредна и одговорна личност
 • Ведрина, љубезност и комуникативност
 • Лојалност, флексибилност и енергичност
 • Способност за индивидуална и тимска работа.

Основна нето плата се определува во зависност од претходното работно искуство, со можност за зголемување во однос на работната успешност согласно нормите поставени од страна на компанијата.
Компанијата го задржува правото да не ги контактира кандидатите кои нема да ги исполнат горенаведените квалификации.

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ!!!

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!
 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »