Регионален менаџер/комерцијалист

  • Објавен пред 7 месеци
  • Umbrella Corporation
  • Активен до 26.02.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Компанијата Амбрела Корпорација ДОО Скопје е регионален лидер во дистрибуција на електронски цигари и дополнителна опрема. Ексклузивен дистрибутер на врвните светски брендови во категоријата електронски цигари, запалки, кондоми и наргиле, компанијата е присутна на целиот пазар на БиХ. За да ги подобрат своите активности на територијата на Македонија, директорот на компанијата донесе одлука да распише оглас за следниве позиции:

Ве покануваме да се приклучите на нашиот  брзорастечки тим и да аплицирате за позицијата:

РЕГИОНАЛЕН МЕНАЏЕР / КОМЕРЦИЈАЛИСТ

РАБОТЕН ОПИС:

 

• Развој и одржување на продажната мрежа

• Продажба и нумеричка дистрибуција на производи

• Спроведување на мерчендајзинг активности на продажни места

• Планирање на работа на терен

• Унапредување на присуството на брендот на компанијата

 

УСЛОВИ:

• VII степен стручна спрема од областа на фармација, хемија, технологија, медицина, биологија, односно земјоделство или ветерина;.

• Претходно работно искуство во исти или слични работни места

• Познавање за работа на компјутер

• Ориентација кон резултатите

• Способност за работа под притисок и во строго утврдени рокови

• Флексибилност при прифаќање и завршување на задачите

 

НИЕ ВИ НУДИМЕ:

• Работа во предизвикувачка околина во која постојано ќе се подобрувате и професионално ќе созревате;

• Очекуваме да работите напорно, и вашите напори ќе бидат препознаени и правилно наградени;

•… и многу повеќе

 

Со нетрпение очекуваме да ги примиме вашите апликации до 10.03.2020 година. и Ви посакуваме среќа,

Тимот на Амбрела

info@umbrellashop.mk

КЛИКНИ