АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА FASHION BRAND ОХРИД

 • Објавен пред 6 месеци
 • Moda Group
 • Активен до 24.01.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Охрид

Салон за Текстил и Обувки "FASHION BRAND"  Охрид,

За потребите на својот продажен салон во Охрид на  ул.св.Климент Охридски бр.118 Охрид објавува: ОГЛАС, за вработување на:Асистент за продажба.

Заинтересираните кандидати можат да ги достават потребните документи: Кратка биографија со слика, на е-маил: info.fashionbrand@gmail.com 

 

 

Квалификаци

 • Возраст од 18- 35 години
 • Минимум средно образование
 • Способност за работа и комуникација со клиенти
 • Способност за тимско работење
 • Солидно познавање на работа со компјутер
 • Предходно искуство во трговија ќе се смета како предност
 • Познавање на други јазици

 

КЛИКНИ