Касиери во Автомат Клуб

  • Објавен пред 9 месеци
  • ТД ДИВЕН доо
  • Активен до 16.10.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ТД ДИВЕН ДОО, Скопје, има потреба од персонал (касиери) за Автомат Клубови во Скопје.

Сите заинтересирани може да испратат свое CV на: tddivien@yahoo.com или да се јават на телефонскиот број: 02/2036-012

КЛИКНИ