Асистент за продажба - еast gate mall

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 28.01.2022
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје
 • Телефон: +38923212812

ПАВ Мотиви за својот клиент QUNTO 1981, продавница за брендирана облека, има потреба од вработување:

ПРОЖЕН ПЕРСОНАЛ во Skopje East Gate

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС
 • Искуство во продажба ќе се смета за предност
 • Познавање на работа со компјутер
 • Познавање на англиски или друг јазик ќе се смета за предност

Способности и вештини:

 • Изразени комуникациски способности
 • Поседување вештини за продажба
 • Подготвеност за тимска работа
 • Позитивен и професионален однос кон работата

Што нудиме: 

 • Работа во пријателска средина и динамично опкружување
 • Навремена и редовна исплата
 • Редовно вработување
 • Мотивирање на вработените со месечни бонуси
 • Работа во две смени
 • Плата 19.000 ден

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги испратат на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.