Фармацевт - Фармацевтски техничар

За компанијата: ПЗУ Аптека Омегафарм е основана 2003 година.Грижата за квалитетот на аптекарската услуга и индивидуалниот пристап за пружање на квалитетна услуга на корисникот е наша основна водилка,што не прави поразлични. повеќе за компанијата »

ПЗУ Аптека Омегафарм вравотува ФАРМАЦЕВТ - ФАРНАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

Оглас за вработување на:

  • Фармацевт со лиценца за работа 
  • Фармацевтски техничар со положен стручен испит

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

-Плата по договор

-работно време по 7 часа дневно,секоја трета сабота,недела неработен ден

-можност за надградување на знаење и едукации

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »