Одржување на машини во производство

За компанијата: Производтсво на метални и пластични производи за DIY маркети. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Ферал Механика
 • Активен до 15.09.2021
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

ФЕРАЛ МЕХАНИКА дооел, со 10-годишно присуство во производство на метални и пластични продукти во Република Северна Македонија, бара:

Електро техничар за одржување во индустриско производство

Задолжително е пријавените кандидати да ги исполнуваат следните услови:

 • ССС/IV степен на стручна подготовка, Електро техничар;
 • Познавања од сервисирање и промена на делови на машини за профили, преси, машини за пластифицирање, машини за полирање итн;
 • Работа со рачен и електричен алат;
 • Познавање од механика, автоматика, пневматика и хидраулика, ќе се смета за предност;
 • Работно искуство во одржување, 3години минимум;
 • Самоиницијативност, енергичност и посветеност кон работата со интерес за подобрување;

Работни задачи:

 • Редовно оддржување на машини во производство во погон;
 • Демонтирање и монтирање на машини во производство,       

Од кандидатите за бараната позиција се очекува да ги поседуваат следните вештини,  способности и лични особини:

 •        Организираност и ефикасност;
 •        Способност за тимска работа;
 •        Работа со дадени рокови;
 •        Следење на интерните правила и процедури;
 •        Самоиницијативност и самокритичност.

НУДИМЕ:

 • Работно во смени од 6h до 14h и од 14h do 22h;
 • Годишен одмор согласно ЗРО;
 • Додатоци на основната плата согласно ЗРО;
 • Висината на платата е по договор со кандидатот;

Дополнителни информации:

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите биографии можат да ги испратат на е-маил адресата: [email protected], [email protected]