Доктор на стоматологија

Плата од 30.000 ден.

ПЗУ Медико АБ има потреба од стоматолог за вработување на неопределено работно време. 

Контакт телефон 078 315 675

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »