Телефонски оператори

За компанијата: Подружницата на Mellon Technologies и член на Mellon Group е основана во 2003 година во Скопје. Компанијата е воспоставена на пазарот поради нејзината доминантна улога во воведувањето и рационализирањето... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • Mellon Solutions
  • Активен до 10.07.2024
  • Позиција: Телефонски оператор/Поддршка
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 02/309-3750
  • Веб: mellongroup.com
  • Facebook: mellongroup

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »