Лице за продажба

Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

  • Објавен пред 4 недели
  • Dito Prom
  • Активен до 11.06.2024
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Кавадарци
  • Веб: www.dito.mk
  • Facebook: ditoprom

Дито Пром има потреба од лице за продажба во малопродажен објект со предмети за домаќинство, украси и гарден програма.

Лицето треба да е комуникативна особа, да сака тимска работа, да сака да учи и напредува

 

Опис на работните задачи:

- Примање и редење на роба

- Услужување на клиенти

- Работа на каса

 

Редовни месечни примања плус бонус за остварен промет

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »