Комерцијалист за продажба на електро опрема

Плата од 27.500 ден. до 30.000 ден.

 • Објавен пред 3 недели
 • Елмонд Ин
 • Активен до 06.04.2024
 • Позиција: Комерцијалист/Агент
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.elmond-in.com.mk

ЕЛМОНД ИН има потреба од комерцијалист за продажба на електро опрема во Скопје

Бараме кандидати кои се одговорни со развиени вештини за комуникација, подготвени за работа во динамична атмосфера

Работни задачи:

 • Продажба на производи 
 • Анализа и подобрување на продажбата преку познавање на профилот на купувачите 
 • Познавање и постојано следење на каталогот и техничките карактеристики на производите
 • Проверка на достапноста на производите во продавницата и магацинот, навремена порачка на истите во соработка со одговорните за продавницата
 • Изработка на потребна документација

Потребни квалификации

 • Завршено минимум средно образование
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со MS Office 
 • Возачка дозвола Б категорија (активен возач)
 • Одлични комуникациски и презентациски вештини
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
 • Ориентирани кон клиенти и градење однос со потрошувачи
 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност
 • Способност за индивидуална и тимска работа

Доколку сте заинтересирани за објавената работна позиција, сметате дека поседувате вештини кои би одговарале на работните задачи и сакате да бидете дел од тимот на ЕЛМОНД ИН, Ве молиме да ни го испратите вашето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »