Монтер

За компанијата: Скоро 26 години Телекабел е единствената голема компанија со 100% домашен капитал во телекомуникацискиот сектор. Телекабел е доказ дека со истрајност, квалитет, многу работа и професионален однос кон корисниците и државата, и во Македонија може да се раскаже успешна приказна. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ТЕЛЕКАБЕЛ ДООЕЛ:

Секретар/ка

ТЕЛЕКАБЕЛ има потреба од: Монтери 

  • Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола Б категорија.

Доставување на CV  на mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]  или оставете податоци на телефон 074 603 603

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »