Продавачка

  • Објавен пред 6 месеци
  • КЕНДИ КИНГ ДООЕЛ
  • Активен до 12.01.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Тетово

Се бара девојка за работа во Кенди Кинг продавница за бомбони во палма мол Тетово. Телефон за контакт 078207200

КЛИКНИ