Соработници за продажба

 • Објавен на 2.2018
 • GRUENHEIM MACEDONIA
 • Активен до 22.02.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Интернационална компанија Hyla  има воспоставено систем кој функционира во преку 70 земји во светот, како и во Македонија, при што Ви нуди да бидете дел од успешниот тим.  Hyla има потреба од амбициозни и одговорни луѓе, кои со работа, труд и ентузијазам сакаат да постигнат највисоко ниво во организацијата и ќе работат на позицијата:

 

Соработници за продажба - 3 работни позиции
 

Ние ви нудиме:

 • Бесплатна обука и тренинг,
 • Динамична работа и позитивно опкружување,
 • Бонуси и напредување за успешните.
 • Редовна плата. 

 

Потребни услови:

 • Сопствен автомобил,
 • Добра комуникација и работа со луѓе,
 • Огромна желба за работна шанса во која ќе се докажете,
 • Позитивни, полни со ентузијазам и високо ниво на амбиција.

 

Заинтерсираните кандидати своето CV нека го испратат на сlедната е-маил адреса: hylamakaas@gmail.com 

КЛИКНИ