Мрежен инженер

За компанијата: СофтНЕТ е регионален давател на телекомуникациски услуги во приватна сопственост основан во 1996 година. Следејќи ја својата политика на ширење во Југоисточна Европа, СофтНЕТ ја изгради најнапредната IP... повеќе за компанијата »

Регионалниот телекомуникациски оператор СофтНЕТ ЕУ ДООЕЛ Скопје за своите потреби распишува оглас за прием на работно место: „Телекомуникациски инженер".

Потребни квалификации:

  • Завршено високо образование од релевантна облас се смета за дополнителна предност
  • Минимум  2 години работно искуство во телекомуникации, ИТ сектор или техничка подршка
  •  Конфигурација на мрежна опрема Cisco свичеви и рутери (задолжителна обврска)
  • Познавање и работа со ИП телефонија
  • Задолжителна Возачка дозвола Б категорија
  • Самоиницијативна, лојална, доверлива и мотивирана личност

Нудиме:

  • Работа во меѓународна компанија
  • Можност за напредување и обука и добивање на меѓународни сертификати покрени од компанијата.
  • Реална и фер надокнада согласно работните обврски.

Испрaтете CV следниот емаил:   [најави се за да го видиш е-маилот]

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »