Продавач/ки

  • Објавен пред една недела
  • Miss spice accessories
  • Активен до 02.12.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Miss spice accessories има потреба од Продавач/ки.

Потребни квалификации: 

  • комуникативна, ведра и амбициозна личност
  • предност ќе имаат кандидатите со работно искуство

Ние нудиме:

  • фиксна плата
  • 40 работни часа неделно

Вашите апликации испратете ни ги на следниот е-маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]