Вработување на возачи со Ц категорија

  • Објавен пред 3 месеци
  • Венекс д.о.о
  • Активен до 23.04.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Венекс д.о.о:

Хотел Леонардо вработува рецепционер/ка

Компанијата Венекс доо Скопје вработува возачи кои поседуваат Ц категорија за управување на возила на пајак служба. За повеќе информации обратете се на 071/319-922.

КЛИКНИ