Продажен персонал и магационери

За компанијата: Нашата цел се задоволни потрошувачи. Токму поради тоа во нашите маркети ќе бидете пречекани со насмевка и услужени најдобро што може. Зур маркетите важат како едни од маркетите со најниски цени во градот. Брендот... повеќе за компанијата »

Зур и Дим маркет поблиску до Вас!
Зур и Дим маркети, имаат отворени нови работни позиции на продажен персонал и магационери

Ние Ви нудиме:

  • Пријатна работна атмосфера и почит
  • Регрес и платен одмор
  • Плата 18.000 ден + Бонуси

Што очекуваме од нашите вработени:

  • Љубезност и професионалност
  • Сериозност и одговорност
  • Самоиницијативност и посветеност


Јавете се на 076 314 276 или пратете CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]