Регионален менаџер

За компанијата: Креди ЈЕС е финансиско друшто кое нуди решенија за микрокредитирање на физички лица со износ на кредити од 3000 до 90 000 денари. Креди ЈЕС ви нуди брзи и поволни потрошувачки кредити со флексибилни рати... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Credi Yes Skopje
 • Активен до 22.05.2024
 • Позиција: Менаџер/Директор
 • Локација: Скопје
 • Веб: crediyes.mk
 • Facebook: crediyes.mk

Credi Yes е нова, современа брзорастечка компанија во областа на микрокредитирање на физички лица во Македонија. Поради брз раст, развивање и извршување на својата дејност потребен ни е „Регионален Менаџер“ кој во своја надлежност добива одделен регион со повеќе филијали каде е претпоставен .

Опис на работно место:

 • Врши обука и управува со вработени во филијали каде е претпоставен
 • Промоција и активно презентирање на продуктите на компанијата
 • Активно привлекување на нови клиенти преку поставување на задачи и цели и контрола на тимот за нивно исполнување
 • Одговора за остварувањето на стратегиските цели на компанијата во доделениот регион
 • Го развива портфолиото на компанијата преку предлагање на продуктите на потенцијални клиенти
 • Одговора за целосниот процес на опслужување на клиентите
 • Работи во насока на креирање и одржување на имиџот на компанијата
 • Одговорен за следење и спроведување на процедурите и стандардите на компанијата во доделениот регион

Квалификации:

 • Образование: Пожелно е ВСС
 • Релевантно искуство на иста или слична позиција
 • Лојалност и мотив за развој
 • Одлични комуникациски и организациски способности за управување со тим
 • Одлични вештини за продажба
 • Идентификација на конфликти и преземање брзи решенија
 • Одлично познавање на Англиски јазик
 • Одлично познавање на MS Office (Excel,Word)
 • Аналитички пристап и систематичност кон поставените задачи
 • Возачка дозвола

Компанијата нуди:

 • Можност за професионален развој
 • Службен автомобил
 • Службен лаптоп
 • Динамична работа во мотивиран тим
 • Договор за вработување со конкурентска фиксна плата + бонуси засновани од постигнати резултати

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија, да се развиете како професионалец, да стекнете нови знаења, вештини и способности од областа, Ве молиме испратете ни детално CV со назнака за Регионален Менаџер на нашата е-маил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »