Асистент на продажба во продажниот салон во Сити Мол Скопје

(преземи го огласот како слика)

Биди и ти дел од нашиот тим!

Бараме професионални, иновативни и комуникативни луѓе кои ја сакаат модата и уживаат во комуникација со луѓе.

Бидете во чекор со модата и запознајте ги одблиску светските модни трендови.Вашето искуство е приоритетно, но ние сме отворени да работиме и со личности кои се спремни да учат и да се надградуваат себеси.За таа цел ТОМ ТАИЛОР објавува оглас во нашата продавница во Скопје Сити Мол  за следната позиција: АСИСТЕНТ НА ПРОДАЖБА. Плата: 19.700 денари

 Потребни квалификации:

  • Образование: ССС / ВСС
  • Работа со компјутери: познавање на MS office пакет

Главни обврски и одговорности на позицијата:

  • Позитивен однос и убедливост при комуникација
  • Ориентираност кон потреби на купувачи
  • Примена на продажни техники и вештини

Личен профил:

  • Мотивација за работа во тим
  • Комуникативност и преговарчки вештини

Контакт емаил: [email protected]