РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО

Друштвото за специфични работи во градежништвото, производство и услуги, Синтек-Специфик ДОО Скопје, има потреба од следните работни позиции: Работник во производство на градежни материјали
 

Потребни квалификации:

  • Кандидати со или без работно искуство во областа
  • Предност ќе имаат кандидати со возачка дозвола од Б категорија
  • Предност ќе имаат кандидати со претходно искуство во ракување со виљушкар 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации да испратат своја кратка биографија (CV) на e-маил адреса: sintekspecific@gmail.com или да не контактираат на тел: ++ 389 78 250 787.

КЛИКНИ