Електричар - Хаусмајстор

Активни огласи од Микеи Хантинг Клуб ДОО:

Магационер - Менаџер на Бутик хотел / Главен рецепционер - Собарка

Електричар -  Хаусмајстор

Главни одговорности и обврски:

 • Редовно одржување на објектите
 • Одржување на систем за греење и ладење
 • Одржување на електрика и водовод
 • Изведба на нови електрични инсталации и монтирање на разводни ормани и спојување на истите
 • Работа со електричен и рачен алат
 • Водење евиденција за извршени поправки и материјалот потрошен за истите и доставување на извештај до претпоставен

Очекувани квалификации:

 • Завршено средно образование 
 • Минимум 3 години искуство во областа
 • Возачка Б категорија
 • Висока работна етика и добри практични вештини

Потребни способности и вештини:

 • Технички познавања (електрика, водовод и секаков вид на поправки)
 • Професионален однос кон работата
 • Одговорна, лојална, доверлива личност
 • Дисциплина, организираност и одговорност
 • Посебна посветеност кон мерките за безбедност и здравје при работа

Компанијата за своите вработени нуди:

 • 1. Работа во реномирана компанија
 • 2. Договор на неопределено време
 • 3. Платена храна - обезбеден оброк и пијалоци 
 • 4. Редовна плата
 • 5. Одлични услови за работа во пријатна атмосфера и можност за професионален напредок  

Заинтересирани апликанти, Ве покануваме да ја доставите вашата биографија со фотографија на следната e-mail адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

За повеќе информации јавете се на тел. 02/ 2523-523 секој работен ден од 8:30 до 16:00 часот.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »