Садоперач/ка

Ресторан EQUILIBRIUM DAY & NIGHT има потреба од садоперач/ка поради зголемен обем на работа

Телефон за информации и закажување на интервју:

071338730

075/319-256

078/300-688

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »