Медицински претставник

За компанијата: Компанијата Геопром со седиште во Скопје, Македонија врши производство на додатоци во исхрана како и трговија/дистрибуција на додатоци во исхраната. Основана во 1992 година како компанија во приватна... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Геопром
 • Активен до 25.11.2022
 • Позиција: Фармацевт/Фармацевтски техничар
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/2774101
 • Веб: www.geoprom.com.mk
 • Facebook: geoprom

Квалификации:

 • ВСС – дипломиран фармацевт/стоматолог или доктор по медицина ќе се смета за предност
 • Искуство во промоција/презентација на ОТЦ производи ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на англиски јазик и MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија – мора да е активен возач
 • Одлични комуникациски и презентациски способности 
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи
 • Искрена, позитивна, динамична и самоиницијативна личност

 

Одговорности:

 • Понуда, промоција и стручна презентација на ОТЦ производи од програмата на Геопром. 
 • Посета, развој и одржување на односите со педијатри, фармацевти и други здравствени работници.
 • Имплементација на планови и реализација на зададени цели согласно нашата развојна стратегија
 • Редовно известување за текот на активностите и водење на соодветна евиденција за спроведените активности
 • Следење и анализа на пазарот
 • Идентификување на нови деловни можности. Известува и предлага нови активности. Иницирање на контакти и присуство на конгреси.

 

Компанијата нуди работа во позитивна средина и одлична можност за професионално надградување, фиксна плата плус месечни и/или годишни бонуси, службено возило за посета на здравствените работници и службен мобилен телефон.
Работно време: Од понеделник до петок (од 08:00 до 16:00).

Доколку ги исполнувате условите или верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија(CV) на нашиот емаил најдоцна до 28.11.2022, со назнака за позицијата.  [најави се за да го видиш е-маилот]

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани и повикани на интервју.
*Со испраќањето на Вашето CV, согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на Геопром и истите да бидат зачувани во дата базата на Геопром.
Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивното CV преку испраќање на известување на електронската пошта:  [најави се за да го видиш е-маилот]

E-mail: 
[најави се за да го видиш е-маилот]  
www.geoprom.com.mk 
ГЕОПРОМ 
ул.Христо Татарчев 17/2 Бр.2, 1000 Скопје.
Тел.02/2774101

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »