Електротехничар

За компанијата: Денеска Вивакс е компанија која има најсовремена технологија, постојано вложување во модернизација на производствените процеси, современа организациона структура и тим кој брои повеќе од 80 вработени.... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ВИВАКС ДОО:

Ракувач со машини - оператор

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »