Медицински сестри

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, ПЗУ НИКОБ МЕДИКАЛ Скопје објавува оглас за вработување на: МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ 

Потребни квалификации:
- Завршено  средно медицинско образование - насока за медицинска сестра;
- Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност;

- Положен стручен испит за медицинска сестра;

- Да има општа здравствена способност 

- Познавање на работа со компјутери;

- Основно познавање на англиски јазик.

Потребни квалификации: 

  - Организираност и одговорност;                                                                                                           

  - Одлични комуникациски вештини;                                                                          
  - Професионалионален и љубезен однос кон клиентите;                                                           

  - Способност за индивидуална и тимска работа;                                                                       

  - Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност.

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;
- Редовни месечни примања;


- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »