Menaxher i Logjistikës

 • Објавен пред 5 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 21.12.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

MOTIVI për klientin e tyre, kompani me cilësi të lartë, profesionale dhe dinamike, me lokacion në Shkup dhe Tetovë, Maqedoni, që ofron shërbime logjistike dhe transport të mallrave në Maqedoni, Turqi dhe vende të BE-së, për shkak të zgjerimit të ekipit në Tetovë, kërkon kuadro me arsim të përfunduar në fushën e shpedicionit, transportit dhe ekonomisë.

Detyrat e Punës

 • Ndjekja e porosive në sistem, përgatitja e raporteve.
 • Kontakte telefonike dhe me e-mail, me partnerët logjistik të brendshëm dhe të jashtëm.
 • Koordinim të procesit të transportit të mallrave.
 • Udhëheqje të plotë të dokumentacionit, monitorimit, hapjes dhe mbylljes së urdhrave të transportit.
 • Organizimi dhe dërgimi i mallrave në transportin ndërkombëtar.
 • Shërbimet e faturimit.
 • Pjesëmarrje aktive në faturim

 

Kualifikimet e kërkuara

 • Së paku përvojë 1 vjeçare në organizimin e transportit ndërkombëtar.
 • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze (shkrim dhe komunikim verbal). Njohja e gjuhës turke do të konsiderohet si përparësi.
 • Përvojë në logjistikë, administrim biznesi, shërbim ndaj klientit.
 • Aftësi analitike dhe njohuri të shkëlqyeshme të Excel-it.
 • Aftësi për multi-tasking dhe punë nën presion.
 • Përgjegjshmëri ndaj detyrave të punës, të jenë dinamik dhe energjik.
 • Gatishmëri për përsosje pune dhe fitim të njohurive të reja.

I lusim të gjithë kandidatët e interesuar të aplikojnë përmes e-mail-it në: kariera@motivi.mk. Kjo shpallje përfundon në 21.12.2018.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e zgjedhur për intervistë, do të kontaktohen.

Try the services of MOTIVI Group and KARIERA.mk for your own success!

Entrust your career to true professionals, upload your CV to KARIERA.mk.

 

КЛИКНИ