Се бара продавачка за продавница за здрава храна

  • Објавен пред 5 месеци
  • МАТИЈА
  • Активен до 13.10.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Се бара продавачка за продавница за здрава храна во Карпош 4 - ТЦ Антико.

КЛИКНИ