.NET Програмер

 • Објавен пред 9 месеци
 • ЕДУСОФТ
 • Активен до 25.10.2018
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ЕДУСОФТ:

Software developer/programmer

ЕДУСОФТ, професионална софтверска компанија која што повеќе од 25 години се занимава со дизајн, развој и имплементација на софтверски апликации, лоцирана во Скопје – Стара Скопска Чаршија, бара .NET програмер со полно работно време.
 

Што се очекува од кандидатите:

 • учество при дефинирање на софтверски спецификации;
 • развој на програмски код, според воспоставени техники и методологии;
 • извршување на активности и на процедури за тестирање со кои би се гарантирал квалитетот на решенијата;
 • одржување и надградба на софтвер;
 • техничка поддршка за софтверските решенија.


Потребни знаења и искуствa:

 • познавање на C#, ASP.NET WebForms/MVC, JavaScript, WebServices;
 • познавање на MS SQL бази на податоци и SQL queries (mining, data analysis, итн.);
 • познавање на повеќе слојна софтверска архитектура, S.O.L.I.D принципите за развој на софтвер, GOF шаблоните за развој на софтвер
 • искуство со алатки за верзионирање на код;
 • тестирање на софтверски решенија;
 • познавање на англиски јазик;
 • самоиницијативност и добри комуникациски вештини; и
 • способност за работа во тим.


Што нудиме?

 • Вработување на долг период, со пробен период од 1 месец;
 • Пријатна и динамична работна околина во иновативна компанија;
 • Можности за професионален и личен развој;
 • Можности за развој и надоградба на Вашите потенцијали и компетенции; и
 • Можности за стекнување со интернационално искуство;Пријавите во кои ќе ја наведете работната позиција за која сте заинтересирани со Ваша кратка
биографија (CV), испратете ги на email адреса: edusoft@edusoft.com.mk најкасно до 25.10.2018.
Сите пријави ќе бидат разгледани а оние кои ги исполнуваат условите на огласот ќе бидат поканети
на интервју.

КЛИКНИ