Фармацевтски техничар / Дипломиран Фармацевт

  • Објавен пред 4 недели
  • мента фарм
  • Активен до 27.03.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Куманово

Се бара фармацевтски техничар или дипломиран фармацевт за работа во аптека , со задолжително положен државен испит .

КЛИКНИ