Правник

Оглас за Правник:

Консултантска компанија за деловно право има потреба од правник со или без работно искуство.

Потребни квалификации:

  • Завршено високо образование правен факултет
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Работа со компјутери (word, excel).

Заинтересираните кандидати да пратат CV на: [email protected]