Комерцијален стручен соработник

За компанијата: Септима ДООЕЛ Скопје е приватна компанија основана 2000 година. Дејност на компанијата е промет на големо со фармацевтски производи, медицински помагала, диететски суплементи, козметички и хемиски производи и останати производи од асортиманот потребни за аптека. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • СЕПТИМА
 • Активен до 15.01.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Скопје

СЕПТИМА ДООЕЛ Скопје, компанија која се занимава со промоција и продажба на препарати од повеќе реномирани фармацевтски производители објавува конкурс за:

 

КОМЕРЦИЈАЛЕН СТРУЧЕН СОРАБОТНИК

 

Потребни квалификации:

 • VII-1 степен на стручна подготовка : Фармацевтски ,Медицински или Стоматолошки факултет
 • Минимум две години работно искуство во промоција на фармацевтски производи ќе се смета за предност

 

Опис на работата:

 • Секојдневна посета на лекари и фармацевти
 • Промоција и презентација на производите
 • Изработка и имплементација на маркетинг планови и реализација на зададени цели
 • Редовни извештаи од теренската работа
 • Следење и анализа на фармацевтскиот пазар
 • Учество и организирање на стручни и едукативни собири

 

Потребни вештини и способности:

 • Одлични комуникациски и презентациски способности
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи
 • Флексибилност и способност за тимско работење
 • Активност во согласност со етичките кодекси и националните закони
 • Спремност да се носи со предизвици и кратки работни рокови
 • Активно познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија

·

Ние нудиме:

 • Работа во амбициозен и професионален тим
 • Континуирана едукација и стимулативна работа

 

Доколку ги исполнувате наведените услови од конкурсот, Ве повикуваме да ја испратите својата биографија и препорака најдоцна до 15.01.2021, на e-mail: [email protected]

 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор.