Агент за продажба - Кочани

 • Објавен пред една недела
 • Алма - М ДООЕЛ
 • Активен до 19.10.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Кочани

Ние во Алма-М веќе 29 години сериозно ги проучуваме и подготвено ги пречекуваме сите промени и новости кои доаѓаат, преку развој, дејствување и трансформација на бизнисот, носејќи нови квалитети за нашите клиенти. Посветуваме посебно внимание на развој на човечките ресурси. Привлекуваме, развиваме и задржуваме најдобри професионалци и наградуваме за нивните резултати.

 

 

Алма – М ДООЕЛ

Качанички пат бр.65а, Скопје

www.alma-m.mk

е-пошта: vrabotuvanje@alma-m.mk

објавува ОГЛАСИ за следните работни позиции:

 

АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА во КОЧАНИ

Датум на објава:

14 Октомври 2020

Рок за пријавување до

18 Октомври 2020

Број на оглас:

О-201014-МИ-АП

Сектор:

Продажба

Локација:

КОЧАНИ

 

Работни задачи:

 

 • Директна и индиректна продажба и маркетинг со почитување и спроведување на стандарди и процедури за работа на Алма-М,
 • Грижа за производи и купувачи за даден регион по стандарди на Алма-М,
 • Следење и известување за активности на пазар,
 • Грижа за наплата на побарувања,
 • Градење тимски дух и решавање проблеми во интерес на работењето,
 • и други работи по опис на работно место.

 

Потребни квалификации и вештини:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Флексибилност за работа на терен,
 • Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти,
 • Професионално однесување,
 • Организиран/а и аналитичен/а,
 • Мотивирана и стабилна личност,
 • Динамичен/а, проактивен/а и насочен/а кон резултати,
 • Способност за индивидуална и тимска работа,
 • Позитивен однос кон промени,
 • Работа и познавање од компјутери (MS Office пакет),
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија,
 • Познавање на назначениот регион,
 • Пожелно е познавање на англиски јазик.

 

Потребно искуство:

 • Претходно работно искуство не е потребно.

 

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации и вештини СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ со нивната професионална биографија која може да ја достават на следната e-пошта:

vrabotuvanje@alma-m.mk со задолжителна назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката.

 

Напомена:

 • Работниот однос се заснова на определено време од 3 месеци, период на докажување на способности, со можност за продолжување.
 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката, НЕМА да бидат разгледани!
 • Дневно работно време е претпладне, од 08.00 до 16.00 часот, од понеделник до петок.
 • Рок во кој ќе се изврши изборот – доколку на огласов се пријават до 200 кандидати, изборот ќе се изврши во рок од 45 дена, од 201 до 500 кандидати, изборот се врши во рок од 90 дена и над 500 кандидати, изборот се врши во рок од 120 дена, по истекот на рокот за пријавување.
 • Ве молиме без телефонски јавувања

 

 

АЛМА-М ДООЕЛ Скопје е секогаш отворена за соработка со кандидати кои се вредни ентузијасти и сакаат да работат со тим кој секогаш е спремен за нови предизвици во иновативна и динамична околина.

КЛИКНИ