Агент за продажба

  • Објавен пред 11 месеци
  • Тепих Центар
  • Активен до 21.12.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Тепих Центар има потреба од

 

Продавач - машка особа

 

Потребни услови:

  • возраст од 25 до 35 години
  • возачка дозвола Б категорија. 

 

Заинтересираните кандидати можат да испратат CV со слика на следниов маил: info@tepihcentar.mk

КЛИКНИ