Продажен агент во експозитура

 • Објавен пред 4 месеци
 • Mogo Makedonija
 • Активен до 24.08.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Тетово

(преземи го огласот во Word)

Друштвото  МОГО Кредити  Скопје е дел од Mogo Finance Group.

Групацијата ги нуди услугите “Автомобилски кредит за половни возила” и “ парична позајмица со залог на сопствено возило ” за сите марки и модели на возила, без ограничување на староста на автомобилот, со јасни услови и долг рок на отплата.

Нашиот тим се состои професионалци од областа на финансии, грижа за корисници и специјалисти за возила.

Поради брз раст на компанијата ,и проширување на продажната мрежа ширум Македонија имаме потреба од зголемувањен на нашиот тим, и затоа со овој оглас  повикуваме амбициозни лица да аплицираат на позицијата агент за продажба  

 

Служба за контакт центар / Секторот за кориснички услуги

Работно место: агент за продажба во експозитура   -  1 работно место во Тетово

 

Краток опис на потребни услови, способности / вештини за работното место:

 • Минамално Средно образование 
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Познавање на албански јазик
 • Познавање на MS Office
 • Релевантно искуство од најмалку 1 година во продажба
 • Вештини за преговарање и убедување
 • Одлични комуникациски и продажни вештини
 • Продажба и убедување преку телефон
 • Внимание на детали и ориентираност кон резултати
 • Можност за обука во времетраење од две недели

 

 

Работни задачи:

 • Услужување на сите потенцијални клиенти и објаснување на продуктите како и користење на продажни аргументи со цел на успешно затворена продажба
 • Одговарање на дојдовни повици и е-маил прашања/барања од корисници и обезбедување на потребни информации, поддршка и помош во решавање на барањата на корисниците. 
 • Правење на појдовни повици и завршување на примени апликации за одобрување на финансирање
 • Проактивна продажба и за реализација на планот за продажба

 

Услови од компанијата:

 • Современа и најнова технологија
 • Можност за напредување
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија

Заинтересираните кандидати своите податоци и CV-ја можат да ги достават на следнaта email адреса visnja.trpkovska@mogo.mk 

Само кандидатите кои ги исполнуваат основните критериуми ќе бидат контактирани за интервју

КЛИКНИ