Медицински персонал и негувателки

  • Објавен пред една недела
  • АНИМА МЕДИКАЛ ЦЕНТАР
  • Активен до 26.06.2024
  • Позиција: Медицински персонал/Негуватели
  • Локација: Скопје

Новоотворената приватната установа за вонсемејна социјална заштита АНИМА МЕДИКАЛ ЦЕНТАР има потреба од вработување на неопределено време од медицински персонал (медицинска сестра или брат) и неговател/ка. 

  • Почетна плата 35.000денари. (во зависност од искуството)

Сите заинтересирани кандидати може да аплицираат на нашиот маил: [најави се за да го видиш е-маилот] или на телефонскиот број 071/ 991-803.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »