Електро техничар

 • Објавен пред 10 месеци
 • БИС Инженеринг Скопје
 • Активен до 21.02.2017
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

БИС Инженеринг Скопје има потреба од електротехничари со искуство во изработка на ормари за автоматско управување.

Опис на работното место:

 • Oжичување на ормари за автоматско управување,
 • Ожичување на разводни ормари,
 • Изведба на електро инсталации.

Потребни квалификации:

 • Средно електротехничко образование,
 • Работно искуство во областа на електротехниката ќе се смета за предност,
 • Возачка дозвола Б категорија.

Работно време и место каде се извршува работата:

 • Понеделник-Петок 8:00-16:00,
 • Работниот ангажман вклучува работа во просториите на БИС Инженеринг, како и теренска работа на територијата на Република Македонија.

Вашите CV-ја испраќајте ги на vrabotuvanje@bis.com.mk

КЛИКНИ