Декларант (Привремено)

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

ПАВ МОТИВИ за својот клиент КАМ ДОО објавува оглас за:

ДЕКЛАРАНТИ (ПРИВРЕМЕНО)

Работни задачи: лепење  на бандероли и деркларации

Локација: Илинден

(*ИМА организиран превоз)

Дневница: 1.200,00

Временски период: 02.04-15.04.2024

Работно време: понеделник до петок од 06:00-13:30 часот или 13:30  од  21 часот 

Сите заинтересирани кандидати може да аплицираат на полето за брза апликација, своите професионални биографии можат да ги проследат на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака ДЕКЛАРАНТ или со порака на Viber нa 

+389 78 479 313

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »