Продавачка

  • Објавен пред 3 месеци
  • КЕНДИ КИНГ ДООЕЛ
  • Активен до 16.05.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Се бара работничка за во продавница за гумени бомбони во Рамастор мол во Скопје. Телефон за контакт 078207200.

КЛИКНИ