ИНСПЕКТОР ЗА КВАЛИТЕТ

Активни огласи од ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ ИЛИНДЕН:

ПРОИЗВОДСТВЕН ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР – АВТО СИСТЕМИ

Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт телефонски број (02) 551-2851, има потреба од нови вработувања за следнава позиција:

 

ИНСПЕКТОР ЗА КВАЛИТЕТ

 

Одговорности и задачи:

 • Влезна инспекција;
 • Финална проверка на производот;
 • Надгледување на примената на системот за квалитет во сите фази од производството, преку проверки и ревизии;
 • Предлагање на корективни и превентивни мерки произлезени од процесни ревизии;
 • Проверка на контролните книги;
 • Тест возење на автобуси и прибележување на неусогласеностите кои произлегле од истиот.

 

Потребни квалификации:

 • Напредно познавање на Microsoft Office;       
 • Напредно познавање на Англиски јазик (чита, пишува, говори);                                          
 • Поседување на возачка дозола од Ц и/или Д – категориja;                                                         
 • Искуство со заварени конструкции;              
 • Пожелно претходно работно искуство во авто-индустрија.

 

 

Доколку сте заинтересирани аплициирајте на www.vanhool.mk, во делот на отворени работни места.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 

 

Краен рок за доставување на апликациите: 23/02/2018

Исклучиво апликациите доставени преку www.vanhool.mk ќе бидат земени во предвид.

 

КЛИКНИ