Адвокатски приправник и адвокатски стручен соработник

Адвокатското друштво Никола Додевски објавува оглас за ангажирање на 1(еден) адвокатски приправник и 1 (еден) адвокатски стручен соработник.

Заинтересираните кандидати да се пријават на електронската адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]  со испраќање на кратка биографија.