FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Хотел Супер 8 има потреба од Рецепционер/ки

  • Објавен пред една недела
  • Хотел Супер 8
  • Активен до 16.03.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Хотел Супер 8 поради зголемениот обем на работа, вработува:

Рецепционер/ки

Сите заинтересирани кандитати, да испратат кратка биографија со назнака за позицијата за која што аплицираат на contact@hotelsuper8.com.mk, или да се јават на тел. бр. 023212225 или 023213554.

КЛИКНИ