Архитект и Градежен инженер

Градежната фирма Dekon Kom од скопје има потреба од АРХИТЕКТ со овластување и ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР со овластување за изведба. 

Главни одговорности:

  • Контрола и надзор во извршување на градежни работи
  • Комуникација и координација со изведувачот и инвеститорот 
  • Учество во изградба на објекти

Потребни квалификации:

  • Завршено високо образование
  • Работа со компјутери, познавање на MS Office, AutoCad i ArchiCad
  • Изработка на градежни дневници, градежни книги и ситуации
  • Канцелариска и теренска работа
  • Поседување на возачка Б категорија

Работно време:

  • Понеделник до петок од 08:00 до 16:00 (40 часа неделно)

Кандидатите кои ги исполнуваат критериумите можат да аплицираат на  [најави се за да го видиш е-маилот]

Тие што ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани за интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »