АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА PAOLO BOCELLI TETOVO

 • Објавен пред 4 месеци
 • Moda Group
 • Активен до 20.08.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Тетово

(преземи го огласот како слика)

Paolo Bocelli во 📍Палма Мал ~Тетово и Paolo Bocelli  во ул.Илинденска бр/87 nova lokacija  спрoти Основен суд Тетово. за потребите на своите продажни салони објавува ОГЛАС за вработување: асистент за продажба.

Потребни квалификации:

 • Од 18- 35 години
 • Минимум средно образование
 • Изовонредни комуникациски вештини 
 • Способност за работа во тим 
 • Солидно познавање на работа со компјутер -MS Office 
 • Поседување на вештини за продажба 
 • Претходно искуство во продажба ќе се смета како предност

 

Заинтересираните кандидати можат да ја доставаат својата кратка биографија со фотографија, на следната емаил адреса: career.paolobocelli@gmail.com

 

____________________________________________________________________________________

 

 

Paolo Bocelli – në Pallma Mall dhe Paolo Bocelli  ne rr: Ilindenska nr.87 lokacioni i ri per balle Gjygjit themelore Tetove.shpall konkurs për punësim ne poziten- Asistent per shitje.

 

 Kualifitkimet e nevojshme:

 • Mosha 18-35 vjec
 • Te kete perufunduar arsimin e mesem
 • Aftesi komunikimi
 • Fleksibilitet  ne pune me ekipe
 • Njohuri te mjaftueshme me kompjuter - MS Office
 • Eksperience dhe aftesi per shitje ( Eksperiencat e me parshme llogariten si perparsi)

 

Te gjithë kandidatet e interesuar mund te dërgojne CV-in e tyre me fotografi në e-mail adresën: career.paolobocelli@gmail.com            

 

КЛИКНИ