Продажен асистент -Тетово

(преземи го огласот во Word)

Проверете зошто НИЕ СМЕ ЕКИПА!

Спорт Висион  има потреба од професионални, комуникативни и креативни луѓе кои сакаат да бидат дел од нашата Екипа. 

Со цел континуиран развој и унапредување на компанијата, објавуваме оглас за вработување на 

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ - ТЕТОВО

Доколку сте:

-              Енергични

-              Комуникативни

-              Лојални

-              Амбициозни

-              Љубопитни

Услови:

-              ССС/ВСС

-              со или без работно искуство

-              англиски јазик – мин. А1 ниво

-              познавање на MS Office пакет

Нудиме:

-              конкурентна плата + бонуси

-              тимска работа

-              професионален развој и напредок

-             бенефиции при купување

Работни задачи:

-              Услуга на потрошувачи во продажен салон

-              Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата

-              Организација и средување на магацински простор

-              Одржување на хигиена во малопродажен објект

Ги покануваме да аплицираат сите кандидати кои имаат интерес за позицијата и се препознаваат

во бараниот профил. Апликацијата, со Вашето CV и Мотивационо Писмо, испратете ја на е-mail адреса  [најави се за да го видиш е-маилот] до 15.09.2021 година со назнака “ТЕТОВО”.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани.